Nejnovější recenze ze sekce Vruty univerzální
- jsou kvalitní
- dobře se s tím pracuje
- Drží jak přibitý
- Kruhový průřez otvorů. Není možné použít vratové šrouby
Zemní vruty používám na lehké dřevěné konstrukce na zahradě, u kterých se dá předpokládat v budoucnu demontáž nebo stěhování. Konkrétně tento vrut jsem pořídil na ukotvení pergoly pro révu. Pergola díky vrutům drží jak přibitá i když je na každé patce uchycena jen jedním šroubem (hranoly pergoly jsou 6cm, vruty 7cm tedy nejmenší jaké jsem sehnal). Jako nepatrnou nevýhodu tohoto konkrétního typu vrutů vnímám otvory pro šrouby s kruhovým průřezem. Nejde tedy efektivně použít vratové šrouby. Ale šikovný kutil by si s tím měl poradit. Např. použitím závitové tyče a kontra matek.
Použito na rastr při zateplení nad krokve, všecko ok, materiál v pohodě, žádné vyboušené drážky, splnilo očekávání.
- j to strasná dřina
- veškeré potřeby na jednom místě
výborné ceny a vše na jednom místě
- šestihranná hlava - nehrozí protočení
Rychlost a jednoduchost montáže
- Rychlé přišroubování k trapézovým plechům
Tyto šrouby doporučuji
Velmi dobře se s nimi pracuje, vruty zakoupené k dutinkovemu polykarbonátu.
dobrá kvalita.
- jde zašroubovat
jsme s tímto produktem spokojeni už jsme ho používali před měsícem je ok
Nerezový vrut jsem použil pro spojování dubové kostry při stavbě člunu. Vrut neukroutíte ani el. vrtačkou na 230V a na rozdíl od ocelového pozinkovaného je mnohem pevnější. V dubovém materiálu nezpůsobuje zahnívání dřeva. Výrazně vyšší kvalita, než u běžných vrutů prodávaných v supermarketech a přitom za rozumnou cenu.
Jsem spokojen. V případě potřeby se opět budu spoléhat na www.nerezka.cz.
Svou spokojenost a kontakt na nerezku jsem uvedl na portálu "www.jachting.info" pod pseudonymem Nemo.
R. Roven
velice kvalitní hmoždinky,přehledně uložené a vždy dostupné díky boxu
- nerez = dobrý vzhled, bezúdržbový
- na kříž. šroubovák (zlatý šestihran nebo torx)
ok
- výborná krabička pro domácnost
kvalitní výrobek
Ano, obdržel jsem dle objednávky hnedě vruty 4,8 x 20 mm, doporučuji.
Místo hnědých vrutů 4,8 x 35 mm jsem obdržel stříbrné, takže je nemohu doporučit.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »